تشکر و قدردانی ریاست مرکز علمی کاربردی جناب آقای دکتر محمدی از حماسه حضور در انتخابات 29 اردیبهشت

همشهریان گرامی، دوستان عزیز ، حامیان ارجمند ، خداوند بزرگ را بر حماسه ای که آفریدید شاکر و سپاسگزارم و حضور سرنوشت سازتان را در انتخابات 29 اردیبهشت ارج می نهم و به آن افتخار می کنم .
شما سروران عزیز در دوران انتخابات در کنارم بودید ، در روز رای گیری با رای سر نوشت ساز خود به ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر سبزوار به این جانب حماسه آفریدید .
وظیفه کوچک خود دانستم از کلیه شما سروران عزیز، استادان ،دانشجویان ، فرهنگیان ، نهادها و ارگان های دولتی ، بازاریان ، کسبه ، اصناف ، مردم فهیم دیار سربداران و کلیه دست اندرکاران انتخابات تقدیر و تشکر نمایم .
امید است که با یاری خداوند متعال و راهنمایی های شما بزرگواران ، خادم خوبی برای همشهریان گرامی باشم .

ارادتمند و خادم شما
دکتر علی اصغر محمدی