اطلاعیه دریافت کارت ورود به جلسه امتحان

بدین وسیله به اطلاع می رساند:
جهت دریافت کارت ورود به جلسه امتحانی پس از تسویه حساب کامل مالی از تاریخ 96/06/01لغایت 96/06/04به سامانه سجاد مراجعه نمائید و از قسمت برنامه هفتگی گزینه پرینت کارت ورود به جلسه را انتخاب نمائید.
آدرس سایت سامانه سجاد :http://edu.uast.ac.ir
لازم به ذکر است سامانه سجاد به دانشجویانی کارت ورود به جلسه امتحانی خواهد داد که در سامانه سجاد اطلاعات تکمیل مشخصات را ثبت ، عکس خود را بارگذاری ، شهریه15درصد ستاد را پرداخت و همچنین فرم نظرسنجی اساتید را تکمیل کرده باشند .
تذکرات مهم:
1- همراه داشتن کارت ورود به جلسه هنگام امتحانات الزامی می باشد.
2- کارتهای دریافتی قبل از تاریخ اعلام شده 96/06/01به علت تغییرات در برخی از امتحانات فاقد اعتبار می باشد.