پيام رياست دانشگاه جامع علمي كاربردي به مناسبت آغازسال تحصيلي 97-1396

مقام معظم رهبري:

ما به علم احتياج داريم، اما به پنجه كارآمد هم احتياج داريم. كار بدون علم كم اثراست علم بدون كار بي اثر است.

سپاس خداوندي را كه به انسان قدرت انديشه و تفكر عنايت كرد و بستر پيشرفت و تعالي او را فراهم نمود.

در آستانه ماه مهر و شروع صحيفه نوراني دانش و تلاش دانشجويان جهت كسب مهارت، صميمانه آغاز سال تحصيلي را به همه دانشجويان عزيز، مدرسين گرامي، همكاران تلاشگردانشگاه و رؤساي محترم مراكز علمي كاربردي درهر نقطه از كشور ايران اسلامي تبريك عرض مي نمايم.

اميدوارم با استعانت از الطاف بي كران الهي و تحت توجهات حضرت عصرعجل الله تعالي فرجه، در طول سال تحصيلي جديد كه نيمي از آن در سال مزين به شعار " اقتصاد مقاومتي، توليد و اشتغال" مي باشد، ضمن تهذيب نفس و علم آموزي، دركسب مهارت هاي مورد نياز كشور تلاش مضاعف نموده و با سرلوحه قرار دادن رهنمودهاي رهبر فرزانه انقلاب همواره در مسير رشد و توسعه موفق و مؤيد باشيد.

محمدحسين اميد