تجلیل دانشگاه علمی کاربردی از خانواده شهید حججی در سالروز تاسیس دانشگاه

مراسم گرامیداشت بیست و پنجمین سالگرد تاسیس دانشگاه جامع علمی کاربردی صبح یکشنبه 17 مهرماه با حضور ضیاء هاشمی سرپرست وزارت علوم، محمدمهدی زاهدی و مسعود پزشکیان نمایندگان مجلس شورای اسلامی، محمدحسین امید رئیس‌دانشگاه جامع علمی کاربردی در سالن اجلاس سران برگزار شد.
روسای سابق دانشگاه علمی کاربردی نیز به این مراسم دعوت شده بودند و مورد تقدیر قرار گرفتند ولی حسین بلندی و محمد اخباری از روسای سابق دانشگاه به این مراسم نیامده بودند.
همچنین در این مراسم چند نفر از دانشجویان شایسته تقدیر تجلیل شدند و خانواده‌های شهدای فارغ‌التحصیل دانشگاه علمی کاربردی نیز مورد تقدیر قرار گرفتند که در این میان خانواده شهید محسن حججی نیز حضور داشتند.
دانشنامه دانشگاه علمی کاربردی به خانواده شهید محسن حججی تقدیم شد و یکی از مدال‌آوران این دانشگاه نیز مدال خود را به این خانواده اهدا کرد.
همچنین در این مراسم با پخش کلیپی پیرامون شهدای مدافع حرم از پدر شهید حججی نیز تقدیر شد.
لازم به یادآوری است که شهید مدافع حرم محسن حججی جزو دانشجویان واحد علویجه دانشگاه جامع علمی کاربردی محسوب می‌شد.
همچنین تمبر دانشگاه علمی کاربردی گرامیداشت ربع قرن فعالیت این دانشگاه رونمایی شد و ضیاء هاشمی سرپرست وزارت علوم بر روی این تمبر مهر زد و پزشکیان، هاشمی و زاهدی روی آن جملاتی را به یادگار نوشتند.
در پایان مراسم، دانشگاهیان دانشگاه علمی کاربردی برای تجدید بیعت با بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران به حرم مطهر امام خمینی(ره) رفتند.