اولین کارگاه آموزشی سامانه یکپارچه کتابخانه دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد

اولین کارگاه آموزشی سامانه یکپارچه کتابخانه دانشگاه جامع علمی­ کاربردی با حضور بیش از ۶۰ مرکز آموزشی استان تهران در سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جهت حفظ و نگهداری کتب و اسناد، به­ روز رسانی کتب و نشریات، تسهیل در دسترسی مدرسان و دانشجویان به منابع علمی مراکز و دانش سازمانی، اقدام به راه­ اندازی سامانه یکپارچه کتابخانه جامع علمی کاربردی کرده است.

دکتر رسول ناصری سرپرست مرکز اسناد و انتشارات دانشگاه جامع علمی کاربردی در این نشست اظهار داشت: با توجه به گستردگی مراکز آموزشی در 31 استان کشور، این دانشگاه توانسته است با تربیت نیروی کارآمد، کارآفرین و دارای دانش و تخصص، منشأ تحول عظیمی در عرصه علم و فرهنگ باشد.

وی در افزود: انتظار می ­رود کلیه مراکز آموزشی بعد از آموزش و شناخت امکانات این نرم­افزار، همکاری لازم جهت استقرار این سامانه در مراکز آموزشی خود را داشته باشند.

هم اکنون این سامانه به آدرس http://libtest.uast.ac.ir در دسترس مراکز آموزشی و دانشجویان قرار دارد.