فردا؛ آخرین مهلت شرکت در دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه ای (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه ۱۳۹۶

فردا (چهارشنبه) آخرین فرصت ثبت نام در دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، اصلاحات و کد رشته محل های جدید علاوه بر کدرشته محل های مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش دوره مهندسی فناوری و دوره کارشناسی حرفه ای دانشگاه جامع علمی کاربردی بهمن ماه 1396 در سایت سازمان سنجش آموزش کشور به sanjesh.org منتشر شد.

متقاضیانی که تاکنون نسبت به ثبت نام در دوره های فوق اقدام نکرده اند و یا قبلاً نسبت به ثبت نام و انتخاب رشته اقدام کرده اند با توجه به مفاد اصلاحیه، در صورت تمایل می توانند در مهلت تعیین شده (حداکثر تا روز چهارشنبه 9 اسفند 96) نسبت به ثبت نام و یا ویرایش اطلاعات ثبت نامی و انتخاب رشته خود اقدام کنند.