اعلام اسامی پذیرفته شدگان نهایی دوره­ های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای بهمن ماه سال ۹۶ (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی

اسامی پذیرفته شدگان نهایی دوره ­های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای بهمن ماه سال تحصیلی ۹۷- ۹۶ (ناپیوسته) نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر حاتمی معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از اعلام نتیجه پذیرفته شدگان دوره ­های کاردانی فنی و کاردانی حرفه‌ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی سال تحصیلی 97-96 خبر داد.

دکتر حاتمی عنوان کرد: داوطلبان متقاضی پذیرش در دوره کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی بهمن ماه سال تحصیلی 97-96 با مراجعه به سایت سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org می توانند نتیجه پذیرش خود را از روز چهارشنبه مورخ 96/12/16 مشاهده کنند.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی اظهار داشت: کلیه پذیرفته‌شدگان می بایست در یکی از روز‌های ‌‌شنبه مورخ 96/12/19 لغایت سه شنبه مورخ 96/12/22 به محل قبولی خود مراجعه کنند.

وی درپایان افزود: کلیه پذیرفته شدگان می‌بایست در زمان مقرر برای ثبت نام به موسسه کد قبولی خود مراجعه نمایند بدیهی است عدم ثبت نام در تاریخ تعیین شده به منزله انصراف از تحصیل آنان تلقی خواهد شد.