آغاز مهلت ثبت درخواست نقل و انتقال در دانشگاه جامع علمی کاربردی

مهلت ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویان در دانشگاه جامع علمی کاربردی از اول خردادماه در سامانه هم­ آوا آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر بهزاد بهرامی نسب معاون فرهنگی دانشجویی از ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان در نیم‌سال اول سال تحصیلی 97-98 از اول تا پانزدهم خردادماه خبر داد.

وی خاطرنشان کرد: دانشجویان متقاضی باید در بخش ثبت درخواست انتقال در سامانه نقل و انتقالات این دانشگاه و بر اساس موارد مندرج در آیین نامه ابلاغی اقدام کنند.

دکتر بهرامی نسب افزود: موضوع انتقال به مراکز آموزش استان تهران صرفاً باید در کمیته نقل و انتقالات سازمان مرکزی دانشگاه بررسی و سایر درخواست­ ها توسط استان مبدأ و مقصد مورد بررسی و تایید قرار گیرد.