دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه نسل سوم، ارگانیک و نیاز محور است

از اساتید نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی تجلیل شد.

با حضور معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی استاندار، معاون عمرانی و معاونت امور اقتصادی و توسعه منابع و مدیرکل امور بانوان استانداری خراسان رضوی مراسم تجلیل برگزار شد.

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان خراسان رضوی، دکتر سید جواد حسینی معاون اجتماعی، سیاسی و امنیتی استانداری استان خراسان رضوی در این مراسم گفت: امروزه در نظام دانشگاهی نیز انبوهی از تحصیل کردگان تئوریک و بدون نیاز جامعه پرورش می دهیم.

وی عنوان کرد: امروزه دو نوع دانشگاه مکانیکی و ارگانیکی وجود دارد. دانشگاه مکانیکی رسالتش تربیت نیروی انسانی بدون نگاه به بازار کار است ولی دانشگاه ارگانیکی دانشگاه مسأله محور و ماموریت گرا است که متناسب با نیاز جامعه نیروی انسانی پرورش می دهد و دانشگاه جامع علمی کاربردی دانشگاه نسل سوم و جهارم، ارگانیک و نیاز محور است.

در پایان این مراسم از اساتید نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی استان خراسان رضوی تقدیر بعمل آمد.