دانشگاه جامع علمی کاربردی به سمت تعالی و پیشرفت در حرکت است

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه در نشست ادواری هم اندیشی و تعامل با نمایندگان مراکز علمی کاربردی سراسر کشور که در سالن 9 دی این دانشگاه در تهران برگزار شد، گفت: خود انتقادی از دانشگاه با هدف تضمین کیفیت انجام می گیرد چراکه عمیقاً معتقدیم که تضمین کیفیت آموزشی حق الناس است. وظیفه وجودی ما تربیت فارغ التحصیلان کارآفرین، انتقال فناوری در محیط کار و آموزش در محیط کار است . این وظیفه ملی قابل اغماض نیست . اما متاسفانه برخی رسانه ها و برخی از رقبا با جهت دهی منفی از جمله در خصوص تعطیلی مراکزی که در حوزه غیرماموریت واقعی خود فعالیت می کردند و فاقد محیط واقعی کار بودند و همچنین اجرای مصوبه شورای عالی اداری مبنی بر عدم پذیرش دانشجو در مراکز دولتی، تعطیلی دانشگاه جامع علمی کاربردی را القاء می کنند که این به هیچ عنوان درست نیست، بلکه با تضمین کیفیت آموزشی و با بازنگری در رشته ها و نظام آموزشی این مراکز در حال گذر به یک دانشگاه قدرتمند و پیشرو در نظام مهارتی کشور هستیم.

وی در ادامه افزود: بر اساس برنامه ششم 30% ظرفیت نظام آموزش عالی کشور باید به آموزش های مهارتی اختصاص یابد که این دانشگاه باید آمادگی لازم برای پذیرش یک میلیون دانشجوی مهارتی را فراهم کند. وی در همین خصوص ادامه داد که بازبینی تمام شاخص های آموزشی از جمله توجه جدی به محیط کار در سرلوحه اقدامات آموزشی ما قرار خواهد گرفت.

در ادامه این جلسه که با حضور هیات رئیسه دانشگاه و نمایندگان مراکز علمی کاربردی برگزار شد . شناسایی راهکارهای موثر و نو در جذب دانشجو در سال تحصیلی پیش رو ، بررسی شاخص ها کیفیت بخشی علمی کاربردی ، شهریه دانشجویی، نحوه انتصاب روسای مراکز و مباحث آموزشی مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

قابل ذکر است که این نشست های هم اندیشی بطور منظم و ماهانه درواحد استانی دانشگاه و بطور فصلی در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می گردد.