جلسه بیست و ششم شبکه جامع دانشگاه های استان خراسان رضوی با حضور استاندار به میزبانی دانشگاه حکیم سبزواربرگزار شد.

شبکه دانشگاههای استان این بار به میزبانی دانشگاه حکیم در شهر سبزوار با حضور استاندار و روسای دانشگاههای استان از جمله دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی تشکیل جلسه داد تا علاوه بر بررسی مصوبات جلسات قبلی، برنامه های پیش روی این شبکه را در استان مورد بررسی قرار دهند. این گردهمایی ساعت 8 صبح با حضور استاندار و روسای دانشگاه ها برمزار شهدای گمنام دانشگاه آغاز و بازدید از دانشگاه و تشکیل جلسه با حضور استاندار خراسان رضوی ادامه یافت. رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی نیز در این جلسه حضور و از برنامه های علمی کاربردی استان سخن گفت. گفتنی است که جلسات شبکه دانشگاه های استان به میزبانی دانشگاههای مختلف در سطح استان برگزار می شود.