پیام تسلیت رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی به مناسبت درگذشت چهره ماندگار و عضو خانواده علمی کاربردی استان

انالله و انا الیه راجعون

خبر درگذشت دکتر سید محمد علوی مقدم از چهره های ماندگار زبان و ادبیات فارسی کشور و عضو هیات موسس مرکز آموزش علمی کاربردی سبزوار2 موجی از تاسف و غم برای جامعه دانشگاهی و خانواده بزرگ علمی کاربردی استان ایجاد نمود. دکتر سید محمد علوی مقدم عمر خویش را صرف از بین بردن جهل و روشن نمودن چراغ دانش در استان و فراتر از آن برای ایران عزیزنمود.بی شک تالیفات و نوشته های این استاد گرانقدر چراغ راه پویندگان دانش خواهد بود دکتر سید محمد علوی هم چنین نقش تاثیرگزاری در فعالیت های علمی کاربردی شهر سبزوار ایفا نمود.اینجانب به نمایندگی از خانواده بزرگ علمی کاربردی استان این ضایعه جانگداز را به جامعه دانشگاهی به ویژه خانواده آن مرحوم تسلیت عرض می نمایم.

مرتضی تشکری، رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی خراسان رضوی

لازم به ذکر است زنده یاددکتر علوی در سن 86 سالگی در بیمارستان واسعی سبزوار بر اثر عفونت ریوی و کما دار فانی را وداع گفت.

وی نویسنده، مترجم، قرآن پژوه، شاعر، پژوهشگر و استاد دانشگاه فردوسی مشهد در سال 1382 به عنوان چهره ماندگار رشته زبان و ادبیات فارسی کشور معرفی شد.

زنده‌یاد علوی مقدم شصت سال به تعلیم و تربیت چند نسل همت گماشت.

آثار و تالیفات زنده‌یاد علوی مقدم عبارتند از: ۱- جلوه جمال ۲-برگزیده اخلاق ناصری ۳- در قلمرو بلاغات ۴-بررسی آیات جمع ۵- ترجمه الفروق فی اللغه ۶- تصحیح المستخلص فی ترجمان القرآن ۷-مطول، بخش بیان با مقدمه تفصیلی ۸- الاشباه و النظائر فی القرآن الکریم