مهلت ارائه آثار به دومین دوره جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه جامع علمی کابردی تمدید شد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر پیش­بین سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی از تمدید مهلت ارسال آثار به دومین جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه جامع علمی کابردی خبر داد.

دکتر پیش­بین با اعلام این خبر افزود: دومین جشنواره درون دانشگاهی رویش دانشگاه جامع علمی کاربردی در راستای ارائه دستاوردهای کانون­های فرهنگی و هنری دانشجویان این دانشگاه در بهمن ماه سال جاری برگزار می­شود که با توجه به درخواست­های رسیده، مهلت ارسال آثار تا 15 دی ماه 97 تمدید شد.

وی گفت : جشنواره رویش در دو بخش­ رقابتی و غیررقابتی برگزار می­شود که زمینه و موضوع فعالیت کانون­ها در بخش رقابتی شامل کانون­های ادبی و هنری، اجتماعی، دینی و مذهبی و فرهنگ واندیشه می­باشد و متقاضیان جهت شرکت در این جشنواره می توانند با مراجعه به آدرس cs.uast.ac.ir/fa/page/1211/ ثبت نام و آثار خود را به دبیرخانه مرکزی ارسال نمایند. آثار شرکت کننده باید در فاصله زمانی اول مهر ماه 96 تا پایان آذرماه 97 به انجام رسیده باشد.

در پایان سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از کلیه واحدهای استانی خواست تا نسبت به اطلاع رسانی موثر و گسترده از طریق مراکز تابعه اقدام نمایند.