مهارت آموزی برای کارآفرینی، اولویت دانشگاه جامع علمی کاربردی است

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان سمنان، دکتر پیش بین سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی در آیین افتتاح ششمین دوره رقابت های قهرمانی والیبال دانشجویان دختر دانشگاه های علمی کاربردی کشور در استان سمنان گفت: توانمندسازی جوانان در حوزه های مهارتی با تمرکز بر کارآفرینی، مهمترین اولویت و افزایش توانمندی در عرصه مهارتی و کارآفرینی راهبرد اصلی دانشگاه جامع علمی کاربردی است.

وی با تاکید بر لزوم الگوسازی برای نظام آموزشی کشور به عنوان یکی از رسالت های دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: دانش آموختگان برخی دانشگاه های کشور با وجود داشتن مدارک علمی، از تخصص عملی و مهارت کافی برخوردار نیستند، در حالی که دانشگاه جامع علمی کاربردی بیش از هر موضوعی به دنبال افزایش مهارت های مورد نیاز جامعه است.
دکتر پیش بین خاطرنشان کرد: امروزه نیاز مهارت آموزی در کنار داشتن دانش و علم بیش از پیش در کشور آشکار است.
وی با اشاره به اینکه دانشگاه جامع علمی کاربردی بر اساس خواست جامعه و نیاز بازار شکل گرفته است بیان کرد: نیمی از دانشگاه های جامع علمی کاربردی از سال 98 به علت منع قانونی قادر به فعالیت نیستند و مسئولان این جایگزینی را در مراکز جامع علمی کاربردی مدنظر داشته باشند و از این ظرفیت استفاده کنند.

سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور افزود: این دانشگاه از نظر ماهیت و شکل عملکرد متفاوت است و در این مسابقات امیدواریم شاهد رقابت های اخلاق مدارانه بین دختران والیبالیست باشیم.

گفتنی است رقابت های قهرمانی والیبال دانشجویان دختر دانشگاه های جامع علمی کاربردی کشور در استان سمنان، به مدت 6 روز با حضور 16 تیم از 16 استان و 200 ورزشکار آغاز شد.

دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور حدود 350 هزار دانشجو در 600 مرکز دارد که در استان سمنان 20 مرکز فعال وجود دارد.