مسابقه کتابخوانی "یادت باشد" در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزارمی شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، محمدرضا شیخ ربیعی سرپرست اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی کاربردی از برگزاری مسابقه کتابخوانی با موضوع زندگینامه شهید دانشجوی مدافع حرم این دانشگاه خبر داد.

شهید حمید سیاهکالی مرادی متولد سال 1368 دانشجوی کرشته حسابداری مالی دانشگاه علمی کاربردی استان قزوین بود که در سال 1394 در راه دفاع از حرم در سوریه به همرزمان شهیدش پیوست.

محمدرضا شیخ ربیعی گفت: این مسابقه شامل سه بخش با عناوین پاسخگویی به سوالات، تحلیل و یادداشت با موضوع سبک زندگی شهدا و تولید محتوا در صفحات شبکه های اجتماعی برگزار می شود.

سرپرست اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه جامع علمی کاربردی افزود: کلیه دانشجویان، مدرسان و کارکنان می توانند از تاریخ 6 بهمن ماه لغایت 6 اسفندماه سالجاری با مراجعه به وب سایت cheraq24.ir در مسابقه شرکت کنند.

گفتنی است به نفرات برگزیده اول تا سوم این مسابقه جوایزی اهدا خواهد شد.