چهارمین دوره مسابقه مجازی "چهل سالگی" در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزارمی شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، حجت الاسلام والمسلمین وحید بلندی معاون فرهنگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی همزمان با دهه فجر و چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، از برگزاری چهارمین دوره مسابقه مجازی با عنوان "چهل سالگی" خبر داد.

وی ضمن تشکر و قدردانی از مشارکت دانشجویان، کارکنان و اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی و استقبال از طرح های پیشین افزود: این دوره شامل سه درس با عناوین حکومت فرزانگان، گونه شناسی جریان روشنفکری در ایران معاصر1 و گونه شناسی جریان روشنفکری در ایران معاصر2 می باشد.

حجت الاسلام والمسلمین وحید بلندی گفت: کلیه دانشجویان، مدرسان، کارکنان و خانواده های آنان می توانند با مراجعه به سامانه آموزش مجازی نهاد دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس، http://ec.nahad.ir/index.php/samen/homepage/?siteid=680 مراجعه و پس از ثبت نام دروس مربوطه را بگذرانند.

معاون فرهنگی دفترنهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: پس از اتمام طرح و گذراندن درس ها برای کلیه شرکت کنندگان که نمره قبولی را کسب کنند گواهی پایان دوره نیزصادر خواهد شد.

وی در پایان خاطر نشان کرد: پس از اتمام زمان مسابقه و بررسی سوالات شرکت کنندگان به نفرات برگزیده اول کارت هدیه 400 هزار تومانی، نفرات دوم کارت هدیه 300 هزار تومانی و نفرات سوم کارت هدیه 200 هزار تومانی اهدا خواهد شد.