جشن میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) و تقدیر از کارکنان نمونه دانشگاه جامع علمی کاربردی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، جشن میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) و گرامیداشت روز مادر، با حضور دکتر محمدحسین امید رئیس و جمعی از معاونین، مدیران و کارکنان ستاد مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی در سالن 9 دی ماه این دانشگاه برگزار شد.

در ابتدای این مراسم دکتر بدری معاون اداری، مالی و مدیریت منابع دانشگاه جامع علمی کاربردی پس از تلاوت آیاتی چند از کلام الله مجید ضمن تبریک ایام میلاد با سعادت حضرت فاطمه(س) و روز مادر صحبت هایی پیرامون نحوه انتخاب کارمند نمونه کرد .

در ادامه دکتر محمدحسین امید ضمن اشاره به خصوصیات و اخلاق و رفتار حضرت فاطمه زهرا(س) به عنوان الگوی بی بدیل همه زنان جهان ، به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده دانشگاه پرداخت.

وی تعامل، همدلی و هم افزایی خانواده بزرگ علمی کاربردی را سرمایه اجتماعی و سرمایه فرهنگی خوبی برای پیشبرد اهداف دانشگاه و ارتقای کیفیت دانشگاه دانست و از فعالیتهای انجام شده همه کارکنان در سراسر کشور تشکر کرد.

رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی نیازسنجی، بازنگری و درخواست رشته های جدید، نظارت مستمر بر فرآیند آموزشی و مراکز آموزشی، شیوه جذب مدرس از طریق فراخوان عمومی، کیفیت بخشی آموزشی و افزایش مهارت آموزی، توسعه و تجهیز مراکز آموزشی و تاکید جدی بر آموزش در محیط کار واقعی، ایجاد مراکز رشد و نوآور را از دیگر اقدامات انجام شده این دانشگاه برشمرد.

مولود خوانی، شعرسرایی و اهدای لوح تقدیر به کارمندان نمونه از دیگر برنامه‌های این مراسم بود.

گفتنی است در این مراسم دانشگاه علمی کاربردی استان فارس به صورت ویدئو کنفرانس از کارکنان نمونه خود تقدیر بعمل آورد.