آغاز ثبت نام چهاردهمین دوره مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، حجت الاسلام والمسلمین وحید بلندی معاون فرهنگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز ثبت نام چهاردهمین مراسم معنوی اعتکاف دانشجویی در دانشگاه جامع علمی کاربردی خبر داد.

معاون فرهنگی دفتر نهاد رهبری در دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه تصریح کرد: چهاردهمین مراسم اعتکاف رجبیه از تاریخ 97/12/29 الی 98/01/02 و هم زمان با ولادت مولی الموحدین، حضرت علی علیه السلام، در مساجد منتخب سراسر کشور برگزار می شود.

حجت الاسلام بلندی افزود: کلیه دانشجویان این دانشگاه می توانند از تاریخ یکم الی 20 اسفند ماه 1397 با مراجعه به سامانه http://info.uast.ac.ir/etekaf در این مراسم ثبت نام کنند. معاون فرهنگی نهاد در پایان خاطر نشان کرد: این مراسم در صورت به حد نصاب رسیدن ثبت نام کنندگان برگزار خواهد شد.