اجرای آزمون های متمرکز در دانشگاه جامع علمی کاربردی تجربه کاملا موفقی بود

به نقل از روابط عمومی دانشگاه علمی کاربردی استان قم، با حضور دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمدحسن نادری رئیس دانشگاه علمی کاربردی استان قم به همراه جمعی از مدیران ستادی از روند برگزاری آزمون های متمرکز مراکز علمی کاربردی استان قم بازدید کردند.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در خصوص برگزاری آزمون های متمرکز گفت: با توجه به فعالیت های گسترده آموزشی و مهارتی در دانشگاه جامع علمی کاربردی سراسر کشور با هدف سنجش میزان مهارت آموزی این آزمون ها انجام می شود. قطعاً این آزمون های متمرکز می تواند ارتقاء کیفی دوره های آموزشی و در نهایت توانمند سازی دانشجویان را به همراه داشته باشد.

وی بیان کرد: دانشگاه جامع علمی کاربردی با حدود 600 مرکزآموزشی، 295 هزار دانشجو و 32 هزار مدرس، از فراگیری گسترده این دانشگاه و حساسیت بالای سنجش و آزمون پایانی برخوردار است و لذا کنترل کیفیت آموزشی این دانشگاه جزء برنامه های اصلی می باشد و هیات رئیسه دانشگاه طی سال های گذشته با برنامه ریزی های مختلفی که در این خصوص انجام داده، توانسته پس از سیاست گذاری در کنترل و اجرای آن نیز نظارت داشته باشد.

دکتر محسن محمدزاده اظهار کرد: مواردی که در بحث کیفی دانشگاه جامع علمی کاربردی مطرح است نحوه تدریس، آموزش و ارزیابی اساتید از دانشجویان است که اجرای آزمون های متمرکز در سراسر کشور در این راستا می باشد که شاهد اجرای موفق این تجربه بودیم.

وی افزود: اجرای این آزمون ها برای نخستین بار به صورت پایلوت در نیم‌سال نخست سال 97 در دانشگاه علمی کاربردی استان البرز با موفقیت برگزار شد و در مرحله دوم برگزاری آزمون های متمرکز در نیمسال دوم 97-98 در شش استان سمنان، البرز، کرمانشاه، چهارمحال و بختیاری، آذربایجان شرقی و قم با 120 مرکز و 16 هزار دانشجو این برنامه در حال اجرا می باشد.

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی خاطر نشان کرد: آزمون متمرکز در این دوره برای 8 درس از دروس عمومی و مهارت های مشترک در شش استان از جمله قم در حال انجام و با برنامه ریزی صورت گرفته و با همکاری مسئولین مراکز تا کنون این کار به خوبی انجام شده است.

وی در ادامه گفت: این آزمون ها از 18 خرداد ماه آغاز شده است و تا 22 خرداد ادامه دارد و امیدوار هستیم که این آزمون هم تجربه موفقی برای ارتقاء کیفی مراکز علمی کاربردی باشد و انشالله از مهر ماه سال جاری در تمامی مراکز علمی کاربردی کشور، برای حداقل 15 واحد درسی به صورت متمرکز اجرا شود.