پیکر دانشجوی شهید نیروی انتظامی در سبزوار تشییع می شود

به گزارش خبرنگار مهر، سیدمصطفی محبی پارسا، از اهالی شهرستان سبزوار که متاهل و ساکن این شهر بود، شب گذشته در ایرانشهر حین درگیری با اشرار مسلح به درجه رفیع شهادت نائل شد.

مهدی محتشم، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران انقلاب اسلامی سبزوار، در گفتگو با خبرنگار مهر در این رابطه اظهار کرد: ستوان سوم شهید مصطفی محبی پارسا از نیروهای کادر انتظامی بود که در درگیری با اشرار درمنطقه ایرانشهر به شهادت رسیده است.

وی افزود: پیکر این شهید گرانقدر فردا چهارشنبه از زاهدان به مشهدالرضا منتقل و پس از تشییع، شب همان روز به سبزوار منتقل خواهد شد.

رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران شهرستان سبزوار تصریح کرد: با توجه به برنامه‌ریزی اولیه، در صورت مهیا شدن شرایط، صبح پنج‌شنبه ۲۸ شهریور، شهید محبی پارسا در سبزوار تشییع و بنا به خواسته بستگانش، احتمالا در زادگاهش یعنی روستای کسکن به خاک سپرده خواهد شد.

گفتنی است، ۳ نفر از ماموران نیروی انتظامی شهرستان «بزمان» نیز در درگیری با اشرار مسلح در ایرانشهر مجروح شدند که شرایط جسمی آن‌ها مطلوب اعلام شده است.