بیانیه دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمدحسین امید رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج بیانیه ای را صادر کرد. متن این بیانیه بدین شرح است:

بسم الله الرحمن الرحیم

پنجم آذرماه و آغاز هفته بسیج، فرصت مغتنمی است تا بار دیگر، مردم و مسئولان با تأمل و بازنگری در فرهنگ و تفکر بسیجی، به رمز سربلندی، عزت و اقتدار ملت ایران پی‌برده و با چراغ روشنگر بسیج، در گام دوم انقلاب، برای تمدن نوین اسلامی و برای طلوع خورشید عظمای ولایت حضرت ولیعصر(عج) زمینه سازی کنند.

امروز، بسیج در جایگاه مهمترین و برترین نهاد جامعه مدنی و نماینده مردم، با قدرت و اندیشه‌ای برگرفته از مکتب والای اسلام، عرصه ظهور استعدادها و شکوفایی اندیشه‌های اسلامی بوده و در تمامی عرصه‌هایی که ممکن است مورد هجوم دشمن واقع شود، سنگرهای مستحکم و آماده‌ای بنا کرده تا فکر هر تعرضی به میهن اسلامی را به آرزویی دست نیافتنی تبدیل کند. این ویژگی بسیج مدیون چهار دهه کار و تلاش و ایثار و شهادت طلبی و تدبیر و هوشیاری عناصر مؤمن و تربیت شده در مکتب اسلام و گفتمان ولایت و رهبری است.

بی‌تردید، دور اندیشی، هوشیاری و درایت بی‌نظیر حضرت امام خمینی(ره) در تأسیس نهاد مقدس بسیج و هدایت و تدابیر روشنگرانه رهبر معظم انقلاب اسلامی(مدظله العالی) اساسی ترین عامل خنثی سازی توطئه‌ها در مقابل انقلاب اسلامی بوده و حوادث سالهای بعد، گواهی روشن بر درستی این تصمیم بوده است.

با کمال خوشوقتی هفته بسیج را به تمامی بسیجیان جان بر کف میهن اسلامی، بسیجیان حوزه آموزش عالی و بخصوص بسیجیان دانشگاه جامع علمی کاربردی تبریک می‌گویم و استمرار توفیق خدمت به آرمان‌های اصیل انقلاب را از خداوند متعال خواهانم.

محمدحسین امید