پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز بکار کرد

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر مهدخت بروجردی علوی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی، از آغاز برگزاری پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی این دانشگاه در سطح واحدهای استانی خبر داد.

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی ضمن گرامی­داشت هفته جهانی کارآفرینی در این خصوص گفت: این دانشگاه با کسب تجربه‌ای موفق در برگزاری چهار دوره نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی در سطح کشور، پنجمین نمایشگاه خود را به منظور شناسایی فرصت‌های شغلی در سطح استان، شناسایی ظرفیت و استعدادهای بالقوه منطقه‌ای، زمینه‌سازی توسعه اشتغال و کارآفرینی در جهت رسیدن به اهداف دانشگاه کارآفرین، پیوند وثیق بین صنعت و دانشگاه با توجه به ظرفیت های استانی، منطقه‌ای و ملی و تشویق صاحبان صنایع و مشاغل به بهره‌گیری از منابع انسانی عظیم پرورش‌یافته در دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار می کند.

وی ضمن اشاره به منویات مقام معظم رهبری در مسئله اشتغال افزود: امروز مسئله­ اشتغال در کشور یک مسئله بسیار مهم و اساسی است و اگر برنامه ریزی خوب و کارآمد و اقدام جدی دنبال این موضوع وجود داشته باشد، به وضوح مشکلات صنعت و جامعه روند کاهشی خواهد یافت.

دکتر بروجردی علوی در ادامه بخش‌های مختلف نمایشگاه را متناسب با امکانات، وضع موجود و منابع مالی در اختیار واحدهای استانی مجری اینطور توصیف کرد: بخش معرفی کارآفرینان و مولدان کسب و کار دانشگاه، معرفی رشته‌ شغل­ های دانشگاه، برپایی کلینیک مشاوره اشتغال و کارآفرینی، برپایی نمایشگاه مشاغل (Job fair)، معرفی مشاغل خانگی و بومی استان و برگزاری میزگردهای تخصصی و کارگاه‌های آموزشی.

گفتنی است علاقمندان جهت آگاهی از تقویم برگزاری پنجمین نمایشگاه اشتغال و توسعه کارآفرینی دانشگاه جامع علمی کاربردی می توانند به پرتال دفتر ارتباط با صنعت و کارآفرینی دانشگاه (لینک زیر) مراجعه کنند.