ثبت درخواست نقل و انتقال در دانشگاه جامع علمی کاربردی آغاز شد

۱۹ آذر ۱۳۹۸ | ۱۴:۳۷ کد : ۴۷۵۰۵ اخبار ستاد

مهلت ثبت درخواست نقل و انتقال دانشجویان در دانشگاه جامع علمی کاربردی ازپانزدهم آذر ماه آغاز می شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر سید احمدرضا پیش­بین معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان برای نیم‌سال دوم سال تحصیلی 98-99 از پانزدهم آذرماه خبر داد.

معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: ثبت نام نقل و انتقال دانشجویان برای نیم‌سال دوم سال تحصیلی 98-99 از 15 آذرماه لغایت 30 آذرماه از طریق سامانه هم آوا انجام می شود.

وی افزود: دانشجویان متقاضی باید در بخش ثبت درخواست انتقال در سامانه نقل و انتقالات این دانشگاه و بر اساس موارد مندرج در آیین نامه ابلاغی ثبت نام کنند.

دکتر سید احمدرضا پیش­بین اظهار داشت: طبق ضوابط موضوع انتقال به مراکز آموزش استان تهران صرفاً باید در کمیته نقل و انتقالات سازمان مرکزی دانشگاه بررسی و سایر درخواست­ ها توسط استان مبدأ و مقصد مورد بررسی و تایید قرار گیرد.