در دانشگاه جامع علمی کاربردی آموزشهای تئوری و کاربردی به خوبی پیوند خورده است

به نقل از روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان غربی، در مراسم دومین جشن دانش آموختگی دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استان آذربایجان غربی، مدیر کل دفتر حقوقی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: این دانشگاه منحصر به فرد می باشد و از دانشگاه هایی است که بیشترین دانش آموخته ما در بخش های مختلف تولیدی، اقتصادی و بخش های تخصصی مثل نیروی انتظامی و... جذب بازار کار و مشغول به کار می شوند زیرا ظرفیت لازم را برای تبدیل آموزش تئوری به آموزش کاربردی و عملی را دارند و پیوند خوبی میان این دو برقرار شده است و همچنین با به روی کار آمدن سیستم جدید نظام آموزشی نسبت به شناسایی نقاط ضعف و قوت خود اقدام کرده ایم.

در این مراسم مدیر کل دفتر حقوقی دانشگاه جامع علمی کاربردی گفت: تا سال آینده تمامی مراکز دانشگاه جامع علمی کاربردی دارای اساسنامه خواهند شد تا استقلال خود را نیز به دست بیاورند بطوریکه درسال گذشته در راستای ارتقاء وضعیت آموزشی تمامی مراکز آموزشی ما ساماندهی شدند.

وی با بیان اینکه تقویت بنیه علمی از اهداف اصلی این دانشگاه در چهار سال گذشته بوده است عنوان کرد: در این راستا در جذب مدرسان دانشگاه پالایش عظیمی صورت گرفته و مدرسان این دانشگاه در سراسرکشور در دوره و برنامه‌های آموزشی مختلف شرکت کردند تا اطمینان خاطر لازم به خانواده‌های دانشجویان مبنی بر ارائه بالاترین کیفیت آموزشی به آن‌ها داده شود.

در ادامه رئیس صندوق کارآفرینی امید استان آذربایجان غربی نیز در با بیان اینکه طرح کارآفرین شو در دانشگاه جامع علمی کاربردی در سراسر کشور برگزار می شود، گفت: برخی از ایده های دانشگاهی به دلیل کمبود منابع مالی عملیاتی نشده اند که با اجرای این طرح صندوق کارآفرینی امید اقدام به حمایت از این ایده ها خواهد کرد که در این راستا نیز تفاهم نامه ای میان دانشگاه جامع علمی کاربردی استان و صندوق کارآفرینی امید منعقد شد.

در ادامه رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان غربی با اشاره به فعالیت 14 مرکز آموزشی این دانشگاه در سطح استان گفت: این دانشگاه از سال 74 در استان تاسیس یافته و از بدو فعالیت خود تاکنون 41 هزار دانش آموخته را به جامعه تحویل داده است. دانشگاه جامع علمی کاربردی پس از اصلاحات ساختاری در 2۴ سال اخیر با بازنگری در دروس مختلف و رویکرد مهارتی تاسیس و با احداث مراکز رشد و فناوری به سمت آموزش های فناورانه درکنار آموزش های تئوری گام برداشته و برگزاری نمایشگاه توسعه اشتغال و کارآفرینی در ارومیه و بوکان در راستای همین مساله بوده است.

وی در ادامه افزود: با اشاره به جایگاه تولید ثروت از طریق تولید علم گفت: درجای جای دنیا بسیاری از دانشگاهها سهمی از بودجه دولتی نداشته و با تولید علم برای خود ثروت ایجاد می کنند به همین دلیل دانشگاه جامع علمی کاربردی در این مسیر پیشقدم شده است چرا که بی توجهی در ایجاد کسب وکار ممکن است موجب تعطیلی دانشگاه ها شود.

این مراسم که با حضور دکتر دبیرنیا مدیر کل دفتر حقوقی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر رسولی صدقیانی رئیس دانشگاه جامع علمی کاربردی واحد استانی آذربایجان غربی، دکتر آخوندزاده رئیس صندوق کار آفرینی امید استان آذربایجان غربی، روسای مراکز آموزشی و دانش آموختگان برگزیده این دانشگاه، در محل سالن آمفی تئاتر شرکت برق برگزار شد، با قرائت سوگند نامه از سوی دانش آموختگان، تقدیر از ۱۰۰ دانش آموخته برگزیده این دانشگاه، اجرای موسیقی زنده سنتی و بریدن کیک نمادین جشن دانش آموختگی پایان یافت.