اطلاعیه شماره 1 مربوط به سامانه آزمون مجازی

اطلاعیه شماره 1
📍 موضوع : نکات مورد توجه برای امتحان در سامانه آزمون 📍
1. دانشجویان گرامی لطفا قبل از شروع آزمون ها تمهیدات لازم از جمله قلم کاغذ ماشین حساب و سایر وسایل مورد نیاز را پیش بینی نمایید .
2. لطفا قبل از شروع آزمون اتصالات و اینترنت خود را چک کنید .
3. راس ساعت با کد کاربری و رمز عبور که شماره دانشجویی و کد ملی شما می باشد وارد سامانه شوید
1.3 توجه دانشجویانی که رقم اول کد ملی آنها صفر است در صورت اخطار اشتباه بودن رمز بدون وارد کردن صفر اول وارد سامانه شوید .
2.3 زبان گوشی و یا سیستم خود را انگلیسی انتخاب کنید .
4. سامانه تا 15 دقیقه بعد از شروع آزمون تاخیر را مجاز می شمارد یعنی اگر دانشجویی ساعت 8 صبح امتحان دارد تا 8 و 15 دقیقه میتواند وارد سامانه شود و بعد از آن سامانه به ایشان اجازه دسترسی نخواهد داد .
5. اگر در پاسخ ارسال عکس هم لازم است لطفا از نرم افزارهای کاهش حجم عکس برای کاهش فایل های بارگذاری استفاده نمایید .
6. لطفا قبل از شروع آزمون توضیحات استاد در خصوص نحوه برگزاری آزمون را مطالعه بفرمایید .
7. هر دانشجو از یک سیستم یا گوشی وارد سامانه آزمون شود.
8. وقت پاسخگویی به هر سوال محدود نیست به طور نمونه اگر برای یک درس تشریحی 9 سوال و 90 دقیقه وقت دارید مدیریت زمان دست شماست خواهشمندم دانشجویان برای درسی که 90 دقیقه وقت و 9 سوال است به طور نمونه برای هر سوال 8 دقیقه تایم بگذارند
9. لطفا نام و نام خانوادگی و مشخصات کامل خود با نام درس و مرکز خود را در خصوص آزمون هایی که تشریحی و یا نیاز به بارگذاری عکس و فایل است روی تمام برگه های آزمون بنویسید
10. توصیه می گردد از مرورگرهای به روز شده استفاده گردد ترجیحا مرورگر کروم.
11.در خصوص زمان آزمون دانشجویان دقت بفرمایید قبل از شروع به آزمون به زمان آزمون که توسط استاد تعیین شده دقت بفرمایید و بعد از پایان ساعت اعلام شده توسط استاد دیگر امکان پاسخ گویی وجود ندارد.
12. لطفا دانشجویان حتماچندین بار کار با سامانه را تمرین نمایند و در صورت بروز هر گونه مشکل یا وارد نشدن به سامانه مراتب را اعلام نمایند .
13. امتحان فقط در سامانه آزمون در آدرسی که اعلام شده برگزار می گردد .
14. دروس کاربینی کارورزی کارگاهی و آزمایشگاهی مطابق با ترم های گذشته آزمون ندارند و طبق دستور استاد محترم هر درس خواهد بود.
15. ساعت و زمان آزمون در سامانه آزمون در زمان بارگذاری سوال توسط استاد قابل مشاهده است و زمان با سامانه هم آوا حتما یکی باید باشد لذا
حتما مجدد تاریخ و ساعت برگزاری امتحانات خود را در سامانه هم آوا از قسمت 👈دسترسی👈تایید انتخاب واحد مشاهده نمایید.

موفق و موید باشید