اصلاح دفترچه و تمدید زمان ثبت نام از داوطلبان دوره های کاردانی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه ۹۹

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، زمان ثبت نام از داوطلبان دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای نظام آموزش مهارتی دانشگاه جامع علمی کاربردی مهرماه 99 تمدید شد.

علاقمندان برای آشنایی بیشتر و مطالعه دفترچه راهنما و اطلاع از رشته های تحصیلی دوره های کاردانی فنی و کاردانی حرفه ای این دانشگاه می توانند تا روز یکشنبه مورخ 99/6/23 به سایت سازمان سنجش به آدرس www.sanjesh.org و یا سایت دانشگاه جامع علمی کاربردی به آدرس www.uast.ac.ir مراجعه کنند.

گفتنی است آخرین اصلاحات مربوط به دفترچه این دوره از ثبت نام دوره کاردانی، در روز سه‌شنبه مورخ 99/06/18 در درگاه اطلاع رسانی سازمان سنجش آموزش کشور منتشر خواهد شد.