روسای مراکز آموزش علمی‌کاربردی براساس نتایج دوره‌های توانمند‌سازی و عملکرد آن‌ها ارزیابی می‌‌شوند

به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محسن محمدزاده معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از برگزاری موفق آزمون ‌دوره دانش و مهارت‌های لازم مدیریتی برای روسا و سرپرستان مراکز آموزشی دانشگاه خبر داد.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی با اعلام این خبر افزود: برای شرکت‌کنندگان بر اساس نمرات حاصله از آزمون، گواهی شرکت در 3 سطح خیلی‌خوب، خوب و متوسط، صادر خواهد شد. همچنین از روسای برتر بر اساس نتایج آزمون و عملکرد آن‌ها در مراکزآموزش علمی‌کاربردی همزمان با بزرگداشت مقام معلم در سال 1400، در سطح استانی و کشوری تقدیر به‌عمل می آید.

وی اظهار داشت: برای شرکت‌کنندگانی که موفق به گذراندن دوره نشده‌اند و همچنین سرپرستان و روسای جدید مراکز آموزشی، آزمونی در نیمه نخست سال جدید برگزار خواهد شد. نتایج حاصله از آزمون، در ارزیابی روسا و سرپرستان و سطح‌بندی مراکز نیز اثربخش خواهد بود.