اعلام فراخوان مسابقه طراحی نشان سامانه خاص
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی از آغاز فراخوان مسابقه طراحی نشان اختصاصی پلتفرم خاستگاه آموزشی صنایع و مشاغل(سامانه خاص) در دهه مبارک فجر انقلاب اسلامی خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر فضلالله لک سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه با اعلام این خبر ، اظهار داشت: دانشگاه جامع علمی کاربردی در نظر دارد این طراحی را از طریق برگزاری مسابقه و اهدای جوایز نفیس انتخاب کند براین اساس از تمامی علاقمندان این عرصه به ویژه دانشجویان و دانشآموختگان خلاق، نوآور و ماهر و خصوصاً انجمنهای علمی- دانشجویی دعوت میشود تا در چارچوب و ضوابط اعلام شده، نسبت به ارسال آثار خود اقدام کنند.
دکتر لک افزود: در راستای تحقق سند سیاستهای ایجاد و ارتقاء سکوهای پلتفرمها ملی تربیتی، آموزشی، پژوهشی، فناوری و نوآوری در کشور مصوب شورای عالی انقلاب فرهنگی و توجه به لزوم استقرار پنجره واحد هدایت آموزشهای دانشگاهی، برنامهریزی برای طراحی و پیادهسازی چند سکوی ملی در دستور کار وزارت علوم، تحقیقات و فناوری قرار گرفته است و در این راستا، طراحی و پیادهسازی خاستگاه آموزشی صنایع و مشاغل سامانه خاص با هدف دستیابی به پنجره واحد ارائه آموزشهای کوتاه مدت تخصصی و مهارت محور در سطح آموزش عالی و صدور کارنامه مهارتی دانشجویان از سوی وزارت عتف، به بزرگترین دانشگاه مهارتی کشور یعنی دانشگاه جامع علمی کاربردی واگذار شده است.
سرپرست معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه جامع علمی کاربردی تاکید کرد: طراحی و پیادهسازی این سامانه با همکاری معاونت فناوری و نوآوری وزارت عتف و مؤسسه استنادی و پایش علم و فناوری جهان اسلام انجام شده و بنا است در سال جدید به منظور یکپارچهسازی سامانههای ملی با امکان ارائه وب سرویس متقابل به نظام ایدهها و نیازها سامانه نان، به دریچه واحد نظام ملی علوم، تحقیقات و نوآوری متصل شود.
وی افزود: سامانه خاص شبکه نظاممند، فعال، زنده و برخط است که ارتباط و تعامل بین نیاز آموزشی صنایع و مشاغل و موسسات آموزشی را برقرار میکند. این سامانه ملی علاوه بر صنایع و مشاغل، برای استفاده فراگیران مختلفی همچون شاغلان بخشهای مختلف دولتی و غیردولتی، کارجویان، دانشجویان و دانش آموختگان آموزش عالی و سایر علاقمندان کسب مهارت طرحریزی شده است و تمامی موسسات و مراکز آموزش عالی، پژوهشگاهها، پارکهای علم و فناوری و انجمنهای علمی کشور امکان ارائه خدمات آموزشی ذیربط را در یک بستر رقابتی خواهند داشت.
دکتر لک در پایان گفت: مراحل آزمایشی فاز یک این سامانه در حال طی شدن است و با بهرهبرداری رسمی این سکوی ملی، گام مهم و اساسی برای تحقق مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و عملیاتیسازی اهداف دولت مردمی سیزدهم در رفع معضل عظیم بیکاری و مهارتافزایی جوانان عزیز، بالاخص دانشآموختگان دانشگاهی برداشته شود.
لازم به ذکر است اطلاعات تکمیلی فراخوان در نشانی https://uastartup.uast.ac.ir/fa قابل مشاهده می باشد.