انتصاب اعضای شورای مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی توسط وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری

اعضای شورای مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی توسط وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری منصوب شدند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر محمدعلی زلفی گل با صدور احکامی اعضای شورای مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی را منصوب کرد.
لازم به ذکر است این شورا به عنوان دومین رکن سیاستگذار و یکی از وجوه تمایز اصلی ارکان دانشگاه جامع علمی کاربردی با سایر دانشگاه‌ها با رسالت تنظیم ضوابط پیشران و منطبق با ملاحظات نظام آموزش عالی علمی‌کاربردی ایجاد شده است.
باتوجه به ترکیب و حدود وظایف تعریف شده برای آن؛ بی شک تشکیل و بهره‌مندی از ظرفیت آن ضمن راهبری و کمک به پیشبرد برنامه‌ها، موجب اتخاذ تدابیر هماهنگ تعاملات اثربخش دانشگاه با دستگاه‌های مختلف خواهد شد.