برگزاری نشست بررسی راه کارهای افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات توسط بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی

نشست بررسی راه کارهای افزایش مشارکت حداکثری در انتخابات توسط بسیج اساتید دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، به همت بسیج اساتید دانشگاه ، نشست هم‌اندیشی بررسی چگونگی نقش آفرینی نخبگان و اساتید دانشگاه در افزایش مشارکت حداکثری مردم در دور دوم انتخابات ریاست جمهوری با حضور رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی در سالن نهم دی سازمان مرکزی دانشگاه جامع علمی کاربردی برگزار شد.
در این نشست ، سه نفر از رؤسای مراکز آموزش علمی کاربردی استان تهران به بیان دیدگاه های خود درخصوص معرفی مولفه های دولت انقلابی و مردمی پرداخته و در ادامه با طرح پرسش و پاسخ هایی راهکارهای عملی افزایش مشارکت  دانشگاهیان در انتخابات مورد بررسی قرارگرفت.
در پایان این نشست صمیمانه، بیانیه‌ روسای مراکز آموزش علمی کاربردی جهت حضور شکوهمند و موثر جامعه دانشگاهیان در انتخابات قرائت شد. در ادامه، بیانیه ۴۴۴۴ نفر از مدرسان مراکز آموزش علمی کاربردی خطاب به ملت ایران مبنی بر مشارکت گسترده در انتخابات و لزوم انتخاب اصلح قرائت شد.
جهت حمایت از مشارکت حداکثری و انتخاب نامزد اصلح در انتخابات ریاست جمهوری وامضاء بیانیه ، وارد لینک زیر شوید.