اعلام نتایج نهایی دوره‌های کاردانی و کارشناسی بهمن ماه سال ۱۴۰۲ دانشگاه جامع علمی کاربردی

معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی از اعلام نتایج تمامی رشته‌محل‌های متمرکز و شرایط خاص پذیرش دوره‌های کاردانی فنی، کاردانی حرفه‌ای، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته بهمن‌ماه سال 1402 این دانشگاه خبر داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی ، دکتر محمد فتحیان با اعلام این خبر افزود: ضمن تبریک و آرزوی موفقیت برای پذیرفته‌شدگان به اطلاع می‌رساند نتایج تمامی رشته‌محل‌های متمرکز و شرایط خاص پذیرش دوره‌های کاردانی و کارشناسی (ناپیوسته) نظام آموزش علمی کاربردی بهمن‌ماه سالجاری هم اکنون در درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org قابل مشاهده می‌باشد.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در ادامه اظهار داشت: پذیرفته‌شدگان می‌بایست جهت اطلاع از زمانبندی و انجام فرآیند ثبت‌نام و انتخاب واحد در روز سه‌شنبه 22 اسفندماه به سامانه جامع آموزشی هم‌آوا به نشانی www.edu.uast.ac.ir مراجعه نمایند.
وی با اشاره به جزئیات مربوط به ثبت‌نام افزود: در ابتدا پذیرفته‌شدگان لازم است در بازه زمانی مندرج در سامانه هم‌آوا، اقدام به بارگذاری مدارک زیر در سامانه نموده و سپس جهت تکمیل فرآیند ثبت‌نام و انتخاب واحد با در دست داشتن اصل آن به مرکز آموزش قبولی که نشانی آن در جدول شماره 5 دفترچه راهنمای پذیرش مهرماه سال 1402 و اطلاعیه اصلاحات مربوط در مرحله بهمن‌ماه درج شده است مراجعه نمایند.
معاون نظات و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی تصریح کرد: پذیرفته‌شدگان لازم است حداکثر تا 30 بهمن ماه سال جاری از مقطع قبل دانش‌آموخته شده باشند، در غیر این صورت مجاز به ثبت‌نام در مرکز آموزشی محل قبولی نیستند.

مدارک لازم برای ثبت‌نام پذیرفته شدگان مقطع کاردانی:
1- شش قطعه عکس پرسنلی پشت سفید تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.
2- یک برگ تصویر شناسنامه و اصل آن برای مطابقت.
3- یک برگ تصویر کارت ملی و اصل آن برای مطابقت.
4- اصل گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه (دیپلم سه ساله نظام جدید 3-3-6 یا نظام ترمی/سالی واحدی شامل نظری، فنی و حرفه‌ای، ‌کاردانش یا دیپلم نظام قدیم آموزش متوسطه شامل دوره چهارساله یا شش ساله نظری و فنی و حرفه‌ای) با مهر و امضای رئیس اداره آموزش و پرورش منطقه محل تحصیل.
5- اصل کاربرگ شماره 101 (گواهی اشتغال به کار) با امضاء و مهر بالاترین‌ مقام‌ مسئول، آخرین فیش حقوقی و آخرین حکم کارگزینی یا قرارداد معتبر انجام کار و برای شاغلین نیروهای مسلح ارایه حکم کارگزینی یا گواهی اشتغال به کار از یگان مربوط برای پذیرفته‌شدگان در کدرشته محل‌هایی که مطابق ضوابط مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش مهرماه سال 1402و اطلاعیه اصلاحات مربوط در مرحله بهمن‌ماه منحصراً پذیرش از شاغلین صورت پذیرفته است.
6- اصل کاربرگ شماره 102 (فرم تایید معدل) برای پذیرفته‌شدگانی که گواهینامه پایان تحصیلات متوسطه برای آنان صادر نشده است و حداکثر تا تاریخ 1402/11/30 در مقطع متوسطه دانش‌آموخته شده‌اند.
7- مدرکی که وضعیت نظام وظیفه برادران را با توجه به بخش مقررات وظیفه عمومی مندرج در دفترچه راهنمای پذیرش مهرماه سال 1402و اطلاعیه اصلاحات مربوط در مرحله بهمن‌ماه مشخص نماید.

مدارک لازم برای ثبت‌نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی:
1- شش قطعه عکس پرسنلی پشت سفید تمام رخ 4×3 تهیه شده در سال جاری.
2- یک برگ تصویر شناسنامه و اصل آن برای مطابقت.
3- یک برگ تصویر کارت ملی و اصل آن برای مطابقت.
4- اصل مدرک فوق دیپلم و یا کاردانی (اعم از پیوسته/ناپیوسته) دانشگاه‌ها و موسسات آموزش عالی مورد تایید شورای عالی انقلاب فرهنگی و یا وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و یا مدرک کاردانی پیوسته آموزشکده‌های فنی و حرفه‌ای وزارت آموزش و پرورش به انضمام یک برگ تصویر آن.
6- اصل کاربرگ شماره 103 (فرم تاییدیه معدل) برای پذیرفته‌شدگانی که تاکنون گواهینامه پایان تحصیلات مقطع کاردانی برای آنان صادر نشده است و حداکثر تا تاریخ 11/30/ 1402 تمامی دروس خود را در مقطع کاردانی گذرانده‌اند.