۲۴ بهمن ، آخرین مهلت ثبت نام در دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی

آخرین مهلت ثبت نام در دوره‌های کاردانی و کارشناسی ناپیوسته دانشگاه جامع علمی کاربردی 24 بهمن ماه می باشد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه جامع علمی کاربردی، دکتر محمد فتحیان معاون نظارت و سنجش دانشگاه با اعلام این خبر اظهار داشت: با عنایت به هماهنگی‌های به عمل آمده و به منظور مساعدت با آن دسته از متقاضیانی که به هر دلیل موفق به ثبت‌نام در پذیرش دوره‌های مذکور نشده‌اند، مهلت ثبت‌نام داوطلبان دوره‌های کاردانی فنی ، کاردانی حرفه‌ای ناپیوسته ، مهندسی فناوری و کارشناسی حرفه‌ای ناپیوسته نظام آموزش علمی کاربردی بهمن‌ماه سال 1402 تا ساعت 24 روز سه‌شنبه 24 بهمن‌ماه تمدید شد.
دکتر فتحیان افزود: باتوجه به اینکه مهلت مذکور آخرین فرصت برای ثبت نام متقاضیان است و قابل تمدید نمی‌باشد لذا ضروری است داوطلبان در مهلت مقرر با مراجعه به پرتال اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور به نشانی www.sanjesh.org ، پس از مطالعه اطلاعیه‌های ثبت‌نام دوره‌های مذکور در بهمن‌ماه 1402، نسبت به ثبت‌نام و انتخاب رشته خود اقدام نمایند.
معاون نظارت و سنجش دانشگاه جامع علمی کاربردی در خاتمه گفت: آن دسته از داوطلبانی که قبلا نسبت به ثبت‌نام و انتخاب کدرشته‌محل‌های تحصیلی اقدام کرده‌اند، می‌توانند در صورت تمایل در مهلت تمدید شده نسبت به مشاهده و ویرایش موارد قابل اصلاح و کدرشته‌محل‌های انتخابی خود اقدام نمایند.